O nama

Misija Visoke škole Arca

Misija Visoke škole ARCA je studentima pružati vrhunsko visoko obrazovanje te im omogućiti stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u djelatnosti inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu.
Osiguravajući idealan omjer teorijskog znanja i praktičnog iskustva, Visoka škola ARCA studentima služi i vodi ih kroz studijski program kako bi osigurala da potpuno spremni samostalno krenu na tržište, posjedujući vrhunske reference i kvalifikacije te respektabilna praktična iskustva.

Vizija Visoke škole Arca

Vizija Visoke škole ARCA je biti najinovativnije visoko učilište, mjerilo kvalitete i obrazovno središte koje stvara vrhunski obrazovane stručnjake na području inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu.
Studijski program – Inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu zasnovan je na inovativnom modelu visokog obrazovanja, suvremenim akademskim i stručnim spoznajama te čvrstoj integraciji sa tržištem rada, a što za rezultat ima vrhunski obrazovane stručnjake u području inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu.