Nastavno i nenastavno osoblje Visoke škole ARCA u sklopu Erasmus+ programa u posjeti visokoškolskoj ustanovi ERUDIO, Ljubljana

Od 20. do 24. veljače 2023. godine nastavnici prof.dr.sc. Đorđe Nadrljanski i mr. Kristina Vidović boravili su u Sloveniji, u Ljubljani, u sklopu Erasmus + programa za nastavno osoblje (Staff mobility for teaching). Boravili su na visokoškolskoj ustanovi ERUDIO gdje su održali predavanje studentima iz područja menadžmenta i komunikacija. Domaćin im je bio izv.prof.dr.sc. Andrej Kovačić.

ERUDIO obrazuje diplomante poduzetništva i međunarodnog poslovanja koji sva stečena teorijska znanja iz područja prava, poduzetništva, organizacije, menadžmenta, inovatorstva i komunikacija u sklopu studija nadograđuju analizom praktičnih slučajeva te izradom projekata i poslovnih planova.

U razdoblju od 23. do 27. siječnja 2023., u sklopu Erasmus + programa za nastavno i nenastavno osoblje (Staff mobility for training), ERUDIO su posjetile nastavnica, mr Irena Mašće i Arifa Varnica, bacc.oec., voditeljica studentske službe.

„Grad Ljubljana privlačan je  zbog svoje uređenosti, kulturnog života i dinamičnosti .Bilo je to predivno iskustvo u nekoliko dana provedenih u našoj susjednoj zemlji. Ovo je bila prilika za upoznavanje s obrazovnim sustavom susjedne Slovenije, upoznavanje novih metoda poučavanja, razmjene iskustava iz područja metodike nastave kao i sklapanje novih poznanstva koji će pridonijeti poboljšanju kvalitete našeg nastavnog procesa.“