Posjet izv. prof. dr. sc. Andreja Kovačića sklopu ERASMUS+ programa

Izv. prof. dr. sc. Andrej Kovačić je održao trening za zaposlenike Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment pod naslovom „Komunikacija i tehnike utjecaja koje želite poznavati za uspješan život“. Pokazao je kojim vještinama utjecanja na sebe i na druge moramo ovladavati, kako bismo pri komunikaciji bili uspješni.

Trening je održao 24. lipnja 2020. u 10.00 sati u svečanoj dvorani Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment u Splitu.

Ciljevi treninga:

  • Kako si postaviti ciljeve u komunikaciji.
  • Kakve su razlike između utjecanja na nesvjesnoj i na svjesnoj razini.
  • Provjerene tehnike za markantan prvi kontakt.
  • Osnovne tehnike davanja neverbalnih i verbalnih sugestija.
  • Praktičan primjer u coachingu i terapiji.

Iz biografije: Izv. prof. dr. sc. Andrej Kovačič (1975) autor je više akademskih i stručnih članaka na temu pro-aktivnih komunikacijskih tehnika. Aktivan je trener, terapeut i filantrop (više informacija:www.andrejkovacic.com). Direktor je više tvrtki u kojima je u proteklih dvadeset godina proveo veći broj studija te je savjetovao ili vodio znatan broj slovenskih tvrtki. Bio je i na vodećim pozicijama u Njemačkoj, Sloveniji i Engleskoj. Kao trener godišnje obavi više od 350 sati obuke (ukupno okvirno 1000 sudionika).

Najaktivniji je u istraživanju hipnotičkih stanja, oglašavanju, medijima, treniranju i terapijama te komunikacijskim tehnikama u javnom govoru, prodaji, skriptiranju i političkoj komunikaciji.