Obavijest studentima

Poštovane studentice i studenti,
kako se poboljšava epidemiološka situacija u državi, tako se i nastavni proces na našoj Školi polako vraća u standardne okvire. Iako će nastava do kraja semestra ići isključivo na daljinu, ispitne rokove i obrane završnih radova omogućili smo u oba oblika, i on-line i u neposrednoj nastavi, poštujući epidemiološke preporuke i upute Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Uskoro ćete od dobiti upute za ispite koji će se održavati u učionici. Molim vas da ih pažljivo pročitate i doslovno primjenjujete jer su one napravljene radi zaštite vašeg zdravlja kao i radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom u zajednici. Ukoliko naiđete na poteškoće vezane za provedbu ispita u bilo kojem obliku, javite se predmetnom nastavniku ili prodekanici za nastavu.

Od danas ponovo možete koristiti usluge referade (referada@velarca.hr) iako i dalje potičemo da elektronskim putem obavite sve što se može obaviti.
Obavezno poštujte upute nadležnih službi jer smo svi odgovorni za sprječavanje daljnjeg širenja virusa. Ukoliko netko dobije odluku o samoizolaciji, karantenu ili samu zarazu, molim da me obavijesti o tome (dekan@velarca.hr ).

Pratite obavijesti VŠIKM putem naše internetske stranice, društvenih mreža i elektronske pošte.
S poštovanjem,
Prof.dr sc Đorđe Nadrljanski