Posjet izv. prof. dr. sc. Andreja Kovačića sklopu ERASMUS+ programa

Izv. prof. dr. sc. Andrej Kovačić je održao pozvano predavanje pod naslovom „Napredne komunikacijske tehnike u menadžmentu“ u sklopu kolegija „Komunikologija“.

Predavanje je održano 19. travnja u 10.30 sati u svečanoj dvorani Visoke škole za inspekcijski i kadrovski menadžment u Splitu.

Iz biografije: Izv. prof. dr. sc. Andrej Kovačič (1975) autor je više akademskih i stručnih članaka na temu pro-aktivnih komunikacijskih tehnika. Aktivan je trener, terapeut i filantrop (više informacija:www.andrejkovacic.com). Direktor je više tvrtki u kojima je u proteklih dvadeset godina proveo veći broj studija te je savjetovao ili vodio znatan broj slovenskih tvrtki. Bio je i na vodećim pozicijama u Njemačkoj, Sloveniji i Engleskoj. Kao trener godišnje obavi više od 350 sati obuke (ukupno okvirno 1000 sudionika).

Najaktivniji je u istraživanju hipnotičkih stanja, oglašavanju, medijima, treniranju i terapijama te komunikacijskim tehnikama u javnom govoru, prodaji, skriptiranju i političkoj komunikaciji.